Kleine beurt bij Vakgarage van der Pouw Kraan in Soest

Bij Vakgarage van der Pouw Kraan wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage van der Pouw Kraan niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage van der Pouw Kraan voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Soest altijd langs Vakgarage van der Pouw Kraan om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Soest? Kom dan langs Middelwijkstraat 40-42 in Soest (Utrecht). Of neem contact op via mail info@vakgaragevanderpouwkraan.nl of bel naar 035-6014289.

Contactgegevens

Vakgarage van der Pouw Kraan
Middelwijkstraat 40-42
3764 CG Soest

tel.: 035-6014289
mail: info@vakgaragevanderpouwkraan.nl