overons_164.jpg

Over ons

Vakgarage van der Pouw Kraan is gevestigd in Soest aan de Middelwijkstraat 40-42. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. 

Vakgarage van der Pouw Kraan is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met bijna 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Mijn naam is Marco van der Pouw Kraan. Ondernemen in ons familiebedrijf is een jongensdroom die ik al koester sinds ik na schooltijd op mijn fiets even bij mijn vader en oom op de zaak kwam kijken. Dat gevoel is zo gebleven.

“Als je werkt bij Van der Pouw Kraan wordt je lid van de familie. Met hart en ziel staan we voor onze klanten klaar. Dat zit in nu eenmaal in ons DNA. Mijn vrouw Gabriella werkt ook in de zaak, zij is van de cijfers. Daniël bemant de receptie en neemt samen met mij een deel van de verkoop voor zijn rekening. Kom je in de werkplaats, dan begeef je je in het domein van Sylvio en Rutger, met sleutelervaring binnen alle merken. Zij weten als geen ander hoe je auto’s in topconditie houdt. Samen maken we autorijden in de omgeving van Soest leuk én betaalbaar.”

Wat je kunt verwachten bij Vakgarage van der Pouw Kraan

  • Altijd keuze uit zo’n 35 occasions in topconditie.
  • Storing? Loop even mee, we kijken wat Sylvio en Rutger kunnen doen.
  • Rijd je SsangYong? Dan is Van der Pouw Kraan als officieel servicedealer per definitie hét adres voor Soest en omstreken.
  • Auto financieren, verzekeren of voorzien van mobiliteitservice? Doen we!
  • Guilty pleasure: bij een goede bak koffie ongegeneerd over auto’s praten…

Vind de auto die bij je past

“Wij hebben gemiddeld zo’n 35 gebruikte auto’s op voorraad. Wekelijks verandert de samenstelling met nieuwe merken en modellen. Door gezamenlijke inkoop via Vakgarage profiteren klanten van erg aantrekkelijke deals op heel wat populaire modellen. Dat geldt ook voor onze service; onze autoverzekering is op maat gemaakt zodat je niet meer betaalt dan nodig is. Verder, zijn we servicedealer van SsangYong. Dus je snapt: als je SsangYong rijdt is er voor onderhoud in de omgeving van Soest eigenlijk maar één adres.”