Wanneer u uw ruitenwissers bij Vakgarage laat vervangen voor een set Valeo ruitenwissers dan ontvangt u nu 25% korting! Deze actie is geldig tot en met 25 maart 2019.

Maak direct een afspraak

Ruitenwissers van Valeo: de originele kwaliteit

U krijgt helemaal gratis de nauwkeurige controle van uw ruitenwissers. En mocht vervanging nodig zijn? Dan laat Vakgarage graag zien dat we u geen lokkertje voorhouden om u vervolgens veel te laten betalen. Want: Vakgarage monteert 2 nieuwe kwaliteits ruitenwisserbladen van Valeo op uw auto en u hoeft er maar eentje te betalen. Als dát geen mooie actie is.!? Maak direct een afspraak of kom langs. Zo’n aanbod ziet u niet gauw opnieuw!

Ruitenwisserbladen voor elk merk en type

Valeo is een kwalitatief uitstekend en heel betrouwbaar merk. Dat is ook de reden dat Valeo voor veel automerken de originele ruitenwisserbladen mag produceren. De grote merken monteren deze kwaliteits wisserbladen in hun fabrieken op de nieuwe auto’s. Valeo ruitenwissers passen perfect. Ook voor uw merk en type auto heeft Vakgarage de juiste Valeo ruitenwisserbladen beschikbaar. In een normale uitvoering, maar natuurlijk ook in de nieuwe flatblade-uitvoering. Dat is de Valeo Silencio. Deze actie geldt voor beide types.