Autobanden voor uw auto bij Vakgarage van der Pouw Kraan in Soest

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage van der Pouw Kraan beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage van der Pouw Kraan zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage van der Pouw Kraan winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage van der Pouw Kraan gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Soest (Utrecht), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage van der Pouw Kraan biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Soest bent u Vakgarage van der Pouw Kraan altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage van der Pouw Kraan
Middelwijkstraat 40-42
3764 CG

tel.: 035-6014289
mail: info@vakgaragevanderpouwkraan.nl